Gellack från Layla Cosmetics

GELLACK hålla naglarna hälsa och elegant. Det är en bästa sättet att hålla dina naglar bota och ren. En vanlig manikyr och gel polska päls är den bästa metoden för friska naglar. Vi tillhandahåller de bästa och märkesvaror gel polish för våra kunder.

Nail Art och Nail Care Tips

Allmänt Permalink0

Att välja ett bra nagellack kommer att lösa manikyrproblemen. Undrar du varför? Bra nagellack kommer att vara längre och sabotera inte din nagelhälsa. Applicera nagellack på manikerade naglar för att få ett vackert och välskött utseende. Nails spelar en viktig roll precis som en annan kroppsdel ​​och de speglar din hälsa och personlighet. Att bära nagellack är inte bara en modetrend; Det ger din hand det perfekta utseendet och förtroendet. Applicering av nagellack är knepigt eftersom människor följer många tekniker som är felaktiga och kan leda till spröda naglar.

Följ några tips före och efter applicering av nagellack. Se till att dina naglar är rena och preparerade först. Det rekommenderas att fila dina naglar till önskad form snarare än att klippa dem kort. Rengör naglarna med nagellackfjernare för att radera spår av gammal nagelfärg. Försök att undvika tunga acetonbaserade nagelborttagare eftersom de lämnar naglar och torr hud vilket får dem att spricka. Applicera en baslack som ger styrka åt dina naglar och applicera sedan nagellack. Applicera inte tjocka lager eftersom de smetar lätt.

Låt det torka helt innan du lägger på en annan päls. Avsluta nagelfärgen med en topplack för att försegla i polska. Applicera glansig lack på toppen för att ge en blank yta. Vanligtvis tar det 20 minuter att lufttorka naglarna perfekt. Rengör alltid kanterna och skär spikarna på nageln för att ta bort nagellackfläckar som hänger runt. Nagellack kan vara tråkigt om du vill ha trendiga naglar att delta i fester. Få designer nagelkonst vilket är en populär trend nu.

Nail art är ett mycket intressant sätt att dekorera naglar med små juveler, stenar, glitter utskrifter och andra utsmyckningar. Det finns många tekniker och verktyg för att göra nail art hemma eller salong. Att lima pärlor, klipp och blommor till naglar kräver viss skicklighet och tålamod. De vanligaste nageltillbehörna i nagelkonst är nagelremsor. Du gör olika mönster med dem för att skapa cool och spännande nagelkonst. Remsorna kan avskalas efter applicering av nagellack. De mest populära mönster är prickar och band som finns i form av klistermärken och stenciler.

Vattenmarmorering är den nya trenden i vilken nagelfärger appliceras på vattenytan för att bilda ett mönster och senare överföras till spik. Experiment med nagelfärger och nagelkonst som talar om din personlighet. Gel naglar är det bästa alternativet för människor som vill ha långsiktig nagelfärg. Gelpolish används för att få gelspikar och de torkar snabbare än akrylspikar. Förfarandet kräver UV-lampa för att torka naglarna efter applicering.

Här är några tips att ha vackra och friska nagellack. Att äta proteinrik mat, färsk frukt och att dricka mycket vatten hjälper till att stärka spiken. Det är viktigt att hålla naglarna fuktade och krämer och lotioner bidrar till att hålla nagelns elasticitet. Undvik att bita naglar och skrapa nagellack av naglar för att hålla dem friska.

Till top